fbpx

Het is alweer herfst, de dagen gaan zo snel in deze “gekke” tijd, nog even en de winter komt er ook aan. Wat gaan we zien dit seizoen? Wat zijn de trends in herfst / winter 2020 | 2021? In de herfst & winter draag je meestal andere kleuren kleding & sieraden als in het voorjaar en de zomer. De tinten zijn warmer van kleur en meestal wat donkerder.

In de basis blijven sieraden natuurlijk hetzelfde. Deze herfst & winter 2020 | 2021 ga je wel meer bedels zien. Nou ben ik zelf gek op bedels, je ziet ze dan ook terug in mijn armbanden en ringen. Alle bedels zijn natuurlijk leuk maar wat je dit seizoen veel zal gaan zien zijn de munt bedels en de hartjes bedeltjes. Super leuk natuurlijk want met bedels kan je ieder sieraad leuk maken.

Naast de trend van de bedeltjes ga je ook de trend zien van mix & match. Zilver & goud combineren. Je zal denken dat het eigenlijk niet kan maar je krijgt juist een leuk effect door de verschillende kleuren te combineren. Dit maakt het dan juist weer heel trendy.

Een goed voorbeeld hiervan is een mix van allerlei verschillende ringetjes met bedeltjes in zilver, goud of rosé goud kleur. Daarnaast kun je deze ook weer combineren met verschillende kleuren glaskraaltjes (Miyuki).

Wat zijn de trends in herfst / winter 2020 | 2021? Kortom genoeg mooie kleuren om uit te gaan kiezen en zelf je combinaties maken. Of je meegaat in de nieuwe trends of voor je eigen stijl kiest, het maakt niet uit. Het gaat erom dat je draagt waar je zelf blij van wordt!

Neem een kijkje in de mijn shop, bestel de perfecte sieraad voor jou of voor iemand anders. Alles wordt gratis verzonden! Heb je iets anders in gedachten? Laat het me weten, dan kan ik altijd kijken of ik dat voor je kan maken.

Mirande