fbpx

Je start een nieuwe webshop, Je hebt het helemaal bedacht in je hoofd maar hoe voer je het uit? Waar moet je beginnen als je een eigen webshop wilt starten?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp van je webshop of website? Misschien heb je geen idee hoe je je foto’s kan gebruiken in je shop? Dan kan ik je helpen bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een header, een mooie foto slider, een homepage of de indeling van je webshop.

Het is ook mogelijk om alleen je foto’s op de juiste maat te laten maken voor in je webshop of je foto’s aanpassen met bijvoorbeeld een tekst erop. Laat weten wat je wilt, samen kunnen we kijken wat mogelijk is.

Naast het design van je webshop zijn de foto’s ook erg belangrijk. Heb je deze nog niet of weet je zelf niet goed hoe je je producten wilt fotograferen dan kan ik je daar bij helpen.

Goede foto`s zijn heel belangrijk! Belangrijker dan woorden of een omschrijving. Fotografeer je product duidelijk, laat de juiste kleuren zien zodat je klant het product krijgt wat hij op de foto heeft gezien. De juiste foto`s maken een website helemaal af, je website kan nog zo mooi zijn als je foto`s niet goed zijn bewerkt zijn of niet netjes zijn is de website direct minder aantrekkelijk. 

Daarnaast is fotografie heel belangrijk voor social media. Leuke interessante foto’s maken waar graag naar gekeken wordt is belandrijk om op te vallen en de klanten bij jou te laten bestellen.

Heb je zelf leuke ideeën maar kan je deze niet omzetten naar de juiste uitstraling dan kunnen we samen je ideeën uitwerken en een mooie webshop maken zoals jij hem zou willen hebben.

Ik werk o.a. met WordPress, Mijnwebwinkel.nl & Magento.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@jewelz46.nl of via het contact formulier.