fbpx

Het is alweer bijna zover, nog even en dan is het alweer kerst. Dit jaar kunnen we het helaas niet met veel vrienden en familie vieren, maar je kan natuurlijk wel je vrienden of familie verrassen met een leuk cadeautje met de post. Een sieraad leent zich daar natuurlijk heel goed voor……

Merry Christmas

Zoek je een bijzonder cadeau voor je man, je dochter, je zoon, je vader, je moeder, je beste vriendin of oma/opa denk dan aan een perfect sieraad. Maak ze dit jaar blij met een leuke armband, ring, ketting of misschien een sleutelhanger. Ook nog speciaal voor hem of haar gemaakt. 

Er zijn al ringen, armbanden en oorbellen vanaf €3,- . Daarnaast worden alle bestellingen gratis verzonden! Genoeg om uit te kiezen voor een perfect cadeau voor onder de kerstboom of kerstpost.

Maak een sieraad nog specialer! Voeg een label met een persoonlijke tekst toe aan je sieraad of aan het sieraad wat je cadeau wilt doen. Er is keuze uit 3 verschillende labels, een hart, ovaal en een rechthoekige. Afhankelijk van het label dat je kiest passen en 5-7 letters op. Welke tekst je op het label wilt kan je in de winkelwagen vermelden. Daar is ruimte om dit in te vullen.

Er is keuze uit 2 verschillende lettertype, letter grootte en symbolen.

Om het kiezen van een cadeau makkelijker te maken heb ik verschillende pagina’s aangemaakt met een vanaf prijs, hierdoor kan je sneller een perfect cadeau uitzoeken:

Kerstcadeau vanaf €3,-

Kerstcadeau vanaf €10,-

Kerstcadeau vanaf €15,-

Kerstcadeau vanaf €20,-

Kerstcadeau vanaf €25,-