fbpx

Al jaren is mijn grootste hobby sieraden maken. Ik ben begonnen met het maken van sieraden met kralen. Daarna ben ik al snel gaan werken met leer, verzilverde bedeltjes, verzilverde kralen, zilver (925) en andere materialen. De verkoop van mijn sieraden begon in verschillende kledingzaken en na enkele jaren ben ik mijn eigen webshop begonnen www.mgssieraden.nl onder de naam Handmade by MGS.

Vorig jaar heb ik de naam aangepast naar Jewelz 46. Jewelz 46 staat voor mooie, stoere, lieve, persoonlijke sieraden, en dan allemaal handgemaakt ….

Naast de sieraden die ik met kant en klare onderdelen maak, maak ik ook sieraden van echt zilver (925). Bij zilversmeden begin je met een zilveren plaat en kan je ieder sieraad maken. Hier heb ik enkele jaren een cursus voor zilversmeden voor gevolgd. Het is heel bijzonder als je met een plat stukje zilver uit een plaat een mooie zilveren ring kan maken.

De sieraden die ik maak, maak ik van onderdelen van de beste kwaliteit, dit geldt voor het leer, koord, verzilverde kralen, glaskraaltjes en alle andere onderdelen. Als je een leuke armband, ring of ander sieraad hebt gekocht wil je er toch zo lang mogelijk plezier hebben.

Wil je weten hoe je de maat van een ring of een armband opmeet? Ik laat het zien op de pagina “Hoe meet je je ring maat of pols voor een armband?”.

Neem een kijkje in de mijn shop, bestel de perfecte sieraad voor jou of voor iemand anders. Alles wordt gratis verzonden!

Alle sieraden kunnen op maat gemaakt worden, dus heb je bijvoorbeeld een smalle pols of juiste een brede pols dan is dat geen probleem. Laat het mij weten dan maak ik je armband op maat. Wil je een speciale bedel aan je sieraad? Of wil je zelf je sieraad samen stellen? Het kan allemaal!

Volg mij op

Voor vragen kan je altijd contact opnemen.

Mirande