fbpx

Op zaterdag 14 november zal Sinterklaas weer in Nederland aankomen! Het wordt dan ook weer tijd om na te denken over wat voor leuke cadeaus we dit jaar weer kunnen schenken…

Het is dit jaar een bijzondere Sinterklaas en natuurlijk kan je een paar sokken of een boek geven maar persoonlijker is het om sieraden te geven. Sieraden zijn altijd een goed idee, iedere keer als je een sieraad draagt denk je aan deze bijzondere Sinterklaas.

Sintcadeau

&

Pakjesavond

Sinterklaas zal dit jaar helaas op een andere manier gevierd gaan worden. Maak het daarom extra speciaal door mooie cadeaus te geven. We kunnen niet gezellig bij elkaar Sinterklaasavond vieren helaas maar het is daarom extra leuk om een Sint cadeau met de post op te sturen.

Zoek je een bijzonder cadeau voor je man, je dochter, je zoon, je vader, je moeder, je beste vriendin of oma/opa denk dan aan een perfect sieraad. Maak ze dit jaar blij met een leuke armband, ring, ketting of misschien een sleutelhanger. Ook nog speciaal voor hem of haar gemaakt. 

Er zijn al ringen, armbanden en oorbellen vanaf €3,- . Daarnaast worden alle bestellingen gratis verzonden! Dus zoek een perfect schoen cadeau of een cadeau voor Sinterklaasavond uit en maak iemand heel blij.

Voor de kleinere dames heb ik ook hele leuke Kidz sieraden voor in de schoen of de zak. Zo zijn er hele leuke ringetjes of armbandjes voor de kleine meisjes. Net even anders dan de armbandjes of ringetjes van bijvoorbeeld Frozen of LOL.

Meestal is er een prijs afgesproken of heb je een prijs in je hoofd en daarom heb ik om het makkelijker te maken verschillende pagina’s aangemaakt met een vanaf prijs, hierdoor kan je sneller een perfect cadeau uitzoeken:

Sinterklaas cadeau vanaf €3,-

Sinterklaas cadeau vanaf €10,-

Sinterklaas cadeau vanaf €15,-

Sinterklaas cadeau vanaf €20,-

Sinterklaas cadeau vanaf €25,-